Select Page

Comfort P

De Comfort P is een hulpmiddel voor de patiënt om eenvoudig de plas op te vangen en te meten. De schuine zijde maakt het extra makkelijk om het volume af te lezen. Gemaakt uit sterk plastic is de Comfort P afwasbaar, en dus herbruikbaar.

De Comfort P kan gebruikt worden voor het eenvoudig invullen van een mictiedagboek; het gebruiken van een maatbeker uit de keuken of zelfgemaakte hangpotjes zijn vanaf nu verleden tijd.

Door de grote flappen rond de Comfort P past deze in elk normaal toilet. Moet je om één of andere reden je stoelgang opvangen? Draai de Comfort P om, en maak ook stoelgang op de meest comfortabele manier!

Gewicht

De Comfort P weegt 57 gram.

Grootte

De Comfort P heeft een inhoud van 1000cc.

Materiaal

De Comfort P is gemaakt van hard plastic, waardoor deze makkelijk afwasbaar is.

Timing

Na bestelling zijn de Comfort P’s meteen beschikbaar. Bij het eerstvolgende levermoment  (normaal iedere woensdag) worden ze verstuurd. Uiteraard is zelf ophalen ook mogelijk.

Verzendmethode

Binnen België zullen de pakketten met Bpost verstuurd worden, buiten België met PostNL.
Uw pakket zelf afhalen is ook mogelijk.

Betaling

Betaling gebeurt via overschrijving na ontvangst van de bestelbevestigingsmail waarin je de betalingsgegevens zal kunnen terugvinden.

Facturatie

Facturatie

Voordat uw bestelling van Comfort P’s verzonden wordt, zal er een factuur opgemaakt worden voor uw boekhouding. Deze wordt naar uw opgegeven e-mailadres verstuurd. Na betaling van de factuur, wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden.

Adviesprijs 5€

We hanteren een richtprijs van 5 euro voor een in de praktijk verkochte Comfort P.